VOLLEYBAL en HANDBAL: nieuwe contracten voor ERIMA-ambassadeurs.

VOLLEYBAL en HANDBAL: nieuwe contracten voor ERIMA-ambassadeurs.

Afgelopen vrijdag was er een feestelijke ontmoeting op het verkoopkantoor van ERIMA Nederland in Vught. Deze middag werden er nieuwe ambassadeurscontracten getekend met Anne Heesakkers en Christiano Olivacce. Beide ambassadeurs gaan in samenwerking met ERIMA en de twee korfbalambassadrices Celeste Split en Barbara Brouwer, het merk waar mogelijk ondersteunen en promoten om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het merk binnen de diverse sporttakken te vergroten. O.a. win-acties, clinics en social media activiteiten staan op het programma.

Nieuw contract voor topvolleybalster Anne Heesakkers:

Als vaste waarde in het Dames 1-team van eredivisionist ARBO Rotterdam / FAST speelt Anne wekelijks met enorme passie haar wedstrijden. Als 26-jarige is Anne, met ruim 20 jaar volleybalervaring, één van de sterkhouders in het nog jonge team. Anne staat in het volleybalcircuit ook wel bekend als “het meisje met de witte haarband” en dit is mede de aanleiding van het contact met ERIMA, dat als vaste kledingleverancier aan ARBO Rotterdam / VC Fast verbonden is. Vanaf nu dus een contract én een haarbandje van ERIMA, wat natuurlijk veel beter matcht bij de nieuwe wedstrijdkleding.

 

Contractverlenging voor tophandballer Christiano Olivacce:

Christiano heeft zijn ambassadeurscontract bij ERIMA verlengd. De jonge talentvolle handballer speelt bij ERIMA-partner GREEN PARK handbal Aalsmeer en heeft al ervaring als ambassadeur. Nu er op en om de velden weer meer mogelijkheden zijn, wil Christiano zijn activiteiten met ERIMA maximaal inzetten. Binnenkort zal via diverse kanalen een leuke actie met ERIMA gelanceerd worden. 

ERIMA Nederland wenst Anne en Christiano veel plezier en succes!

GET TOGETHER AND WIN.

Foto:

De ondertekening door Anne Heesakkers (R), Christiano Olivacce (L) en Arian Verrijt van ERIMA.

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!