Nog sneller voorraad checken : Eindejaarsactieflyer van ERIMA met QR-code

Nog sneller voorraad checken : Eindejaarsactieflyer van ERIMA met QR-code

16. september 2011

PFULLINGEN. Met een bijzondere innovatie verscheen begin september de ERIMA-eindejaarsactieflyer 2011: De QR-code maakt het mogelijk nog sneller voorraad te checken.

Met de QR-code is ERIMA mee met de tijd:  de code die voor  QuickResponse staat, maakt het mogelijk om met een van internet- en fotocamera voorziene gsm, informatie op te vragen, op te slaan en verder te verwerken.  In de nieuwe ERIMA-eindejaarsactieflyer is de code op elke dubbelzijdige pagina afgebeeld.  Wanneer deze met de gsm-camera  gescant wordt, (de bijpassende reader is gratis verkrijgbaar) opent de website met de ERIMA- Live-check automatisch.  Bij ingave van het gewenste artikelnummmer, verschijnt de beschikbaarheid in het gekende kleurensysteem.  Zo wordt de klant steeds optimaal  geïnformeerd en kan men ook zonder computer nakijken of het gewenste produkt voldoende op voorraad is.

 

Dit is vooral belangrijk voor de „actie-artikelen“, waarmee ERIMA, met de eindejaaractie 2011, ook dit jaar scoort: Zo worden de succesvolle lijnen SCORER EN NANO aan topcondities aangeboden net zoals talrijke shirts, basics en runningartikelen. De nieuwe ERIMA-eindejaarsactieflyer loopt sinds 1 september en kan via www.erima.eu gedownload worden.                                         

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!