ERIMA Zwitserland de nieuwe kledingsponsor van Liechtensteins Olympisch Comité.

ERIMA Zwitserland de nieuwe kledingsponsor van Liechtensteins Olympisch Comité.

15. maart 2012

CHAM. Een bijzondere sponsorovereenkomst werd een aantal dagen geleden gesloten tussen ERIMA en het Liechtensteins Olympisch Comité. De Zwitserse tak van de traditionele teamsportspecialist is vanaf heden de kledingpartner van de Liechtensteinse olympische sporters.

De managing-director van ERIMA Zwitserland, Rene Mattmann, ondertekende samen met Alex Hermann en Sonja Bargetze van het Liechtensteins Olympisch Comité het contract. Hiermee wordt een langdurige samenwerking aangegaan tussen beide partijen. Het eerste hoogtepunt van de samenwerking staat al spoedig op de agenda. Bij de Olympische Spelen in de zomer van 2012 zullen de Liechtensteinse olympiërs voor het eerst in de ERIMA kleding te zien zijn.

 

Passend bij de gelegenheid zullen de sporters gekleed gaan in de nieuwe ERIMA GOLD MEDAL LINE. Deze teamlijn wordt gekenmerkt door het modieus design en het hoogwaardig draagcomfort met daarbij de vele combinatiemogelijkheden. Dat deze lijn uitermate geschikt is voor een deelname aan de Olympische Spelen bewees het Oostenrijkse olympische team reeds eerder tijdens de Olympische jeugdspelen in Innsbruck.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!