ERIMA start mooie samenwerking met Reddingsbrigade NL. en SportEmotion.

ERIMA start mooie samenwerking met Reddingsbrigade NL. en SportEmotion.

 

Maandag 4 juli werd in Gouda, voor de eerste keer, een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Reddingsbrigade Nederland, SportEmotion en ERIMA Nederland. De drie partijen gaan de komende vier jaren nauw samenwerken om een professionele aankleding en uitstraling te realiseren van de Nederlandse wedstrijdselectie LIFESAVING en daarbij natuurlijk die mogelijkheid ook aan de aangesloten verenigingen te bieden.

De lifesavingsport is een spectaculaire afgeleide van het echte reddingswerk in, op en langs het water. Zwembad, strand en zee vormen de arena's voor de wedstrijd-onderdelen, die onderverdeeld zijn naar 'pool events' en 'ocean events'. Deelnemers gaan individueel en in teamverband de strijd aan. Van 23 september tot 3 oktober 2022 vindt in Italië het Wereldkampioenschap Lifesaving plaats.

In samenwerking met zwemspecialist SportEmotion in Barendrecht verzorgt ERIMA het kledingpakket voor de Team NL . De basis hiervan is gekozen uit de nieuwe en populaire teamlijn SIX WINGS in de opvallende kleuren oranje/new orange, gecombineerd met zwart. SportEmotion ontwikkelt met Reddingsbrigade NL. tevens een eigen webshop waar de aangesloten leden en verenigingen voordeel kunnen halen uit de aangegane samenwerking met SportEmotion en ERIMA.

Een goed voorbeeld van SAMEN WINNEN.

Foto: In het prachtige zwembadcomplex “Groenhovenbad” in Gouda zetten Koen Breedveld, directeur Reddingsbrigade NL. (M), Rob Deenen, directeur SportEmotion (L) en Arian Verrijt directeur ERIMA met veel plezier hun handtekening.

GET TOGETHER AND WIN.

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!