ERIMA nieuwe kledingsponsor van 1. FC Köln.

ERIMA nieuwe kledingsponsor van 1. FC Köln.

23. januari 2012

Vanaf het seizoen 2012/2013 wordt ERIMA de nieuwe kledingsponsor van 1. FC Köln. Alle 19 teams met gezamelijk meer dan 300 spelers van 1. FC Köln zullen de komende 3 jaar tenues van ERIMA dragen. Het wedstrijdshirt van het eerste elftal, dat na het lopende seizoen aan het publiek gepresenteerd zal worden, wordt exclusief ontwikkeld in samenwerking met 1. FC Köln.

ERIMA en 1. FC Köln kunnen voortborduren op een succesvolle samenwerking uit de late jaren 1970. In het seizoen 1978-1979 liep het eerste elftal bij tientallen wedstrijden ook in het ERIMA tenue.

 

Claus Horstmann, voorzitter van de raad van bestuur van 1. FC Köln, verklaart: „Wij verheugen ons op de samenwerking met ERIMA. De lange voetbaltraditie, gecombineerd met kwaliteits- en prestatiegarantie, maken van ERIMA de leverancier die goed bij ons past. De intensieve zorg en de exclusiviteit die 1. FC Köln als enige Bundesligaclub bij ERIMA krijgt, was voor ons een belangrijk argument voor de nieuwe samenwerking. Samen met ERIMA hebben wij een commercieel sterk pakket samengesteld, dat talrijke kansen biedt voor marketing en sales. ”

 

Het merk ERIMA bestaat sinds 1900 en is daarmee één van de oudste traditierijke sportmerken ter wereld. Tussen 1960 en 1980 kleedde ERIMA onder andere het Duitse Olympisch team en het Duitse Nationaal voetbalelftal aan – in 1974 behaalde het Duitse team de titel van wereldkampioen in ERIMA.

 

Dominik Solleder, managing director van ERIMA Duitsland, verklaart: „We verheugen ons erop, de gemeenschappelijke traditie van 1. FC Köln en ERIMA nieuw leven in te blazen en de club in de toekomst met onze kennis en onze passie voor voetbal te kunnen ondersteunen.“GET TOGETHER AND WIN“ is de lijfspreuk van ERIMA en het merk, met hoofdvestiging in Pfullingen, staat behalve voor haar historie, ook voor een toekomstgerichte dynamische visie met kwalitatief hoogwaardige producten.“

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!