ERIMA en de Sportunie brengen het Olympisch vuur naar Oostenrijk.

ERIMA en de Sportunie brengen het Olympisch vuur naar Oostenrijk.

10. januari 2012

Een bijzondere eer was er weggelegd voor Willy Grims, directeur van ERIMA Oostenrijk. Samen met de president van de Oostenrijkse Sportunie, Franz Schiefermair, overhandigde hij het Olympisch vuur voor de Jeugdspelen in Innsbruck aan de vertegenwoordigers van de Oostenrijkse delegatie.

De president van de regio Oberösterreich Dr. Josef Pühringer, de regeringsafgevaardigde voor sport Viktor Sigl en Parlementslid Hermann Krist, namen de vlam op weg naar Innsbruck in ontvangst. Voor Willy Grims- hij werd tijdens de overdracht geassisteerd door de gebiedsverantwoordelijke van Oost-Oostenrijk Michael Klimitsch- was de overgave van het Olympisch vuur een eerste hoogtepunt in het Olympisch jaar 2012. „Als officiële partner van het Oostenrijk Olympisch Comité zijn wij present bij de Jeugdspelen in Innsbruck net als bij de zomerspelen in Londen”. De directeur van ERIMA Oostenrijk kijkt uit naar een jaar met vele sportieve hoogtepunten.

 

ERIMA stelt voor de Oostenrijkse Olympische atleten de sportkleding ter beschikking. Speciaal voor de Olympische spelen werd een aparte collectie ontwikkeld, de nieuwe ERIMA GOLD MEDAL LINE, die bij de jeugdspelen in Innsbruck voor het eerst gepresenteerd zal worden aan het grote publiek.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!