Cool en functioneel: het nieuwe ERIMA voetbalshirt DUBLIN.

Cool en functioneel: het nieuwe ERIMA voetbalshirt DUBLIN.

26. maart 2012

ERIMA introduceert een nieuwe topper in zijn voetbalcollectie 2012. Met het DUBLIN shirt presenteert de voetbalspecialist een wedstrijdshirt, die voldoet aan de hoge eisen op het gebied van design en functionaliteit.

Het nieuwe topshirt van ERIMA is gemaakt van een snel drogend functioneel materiaal in Jacquard-look en biedt de beste eigenschappen om zo lang mogelijk fit te blijven en de hoogste prestaties te leveren. De SILVER+ technologie en de mesh inzetstukken zorgen voor een ideaal lichaamsklimaat en hoog draagcomfort. Met in totaal 8 kleurstellingen overtuigt het Dublin shirt ook uit optisch oogpunt, de klassieke uitstraling wordt ondermeer door de polokraag onderstreept.

 

Passend bij het nieuwe shirt breidt ERIMA ook zijn shorts collectie uit met het CLASSIC model. Deze is in 7 verschillende kleurstellingen verkrijgbaar en kan herkend worden aan de zijstriping waardoor hij perfect te combineren valt met alle shirts uit de collectie.

 

De nieuwe ERIMA voetbalproducten zijn per direct verkrijgbaar bij de sportvakhandel. Meer informatie vindt u op de website via www.erima.nl .

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!