Compact en overzichtelijk: de nieuwe Tennisflyer 2012 van ERIMA.

Compact en overzichtelijk: de nieuwe Tennisflyer 2012 van ERIMA.

23. februari 2012

Compact en overzichtelijk – zo presenteert ERIMA de nieuwe tennisflyer 2012. In een handzaam A5-formaat biedt de flyer verenigingen en vakhandel een overzicht van de tenniscollectie van het traditierijke Duitse Multi- Teamsportmerk.

Traditiegetrouw  heeft ERIMA wederom een specifieke mix tussen special items en de high-performance teamsport lijnen. Op het gebied van special items komt ERIMA in 2012 met nieuwe hoogwaardige tennisshorts en tennis rokken in de kleuren wit, zwart en graniet. Daarbij zijn ook nieuwe accesoires, zoals een performance cap en speciaal voor dames een performance zonneklep in de kleuren wit of zwart terug te vinden in de 2012 collectie.

 

Bij de teamsport lijnen, is er de nieuwe ERIMA GOLD MEDAL LINE die zeer geschikt is voor tennis. Met een klassiek design, hoogwaardige afwerking en praktische functionaliteit presenteert ERIMA de nieuwe lijn met een uitgebreid aanbod aan artikelen.

 

Naast de tradionele sport- en trainingskleding maken ook andere stijlvolle kledingstukken onderdeel uit van de collectie, zoals het GOLD MEDAL jack met capuchon – een onmisbaar item voor de vrije tijd.

 

Een compleet overzicht van de veelomvattende ERIMA tennis-collectie is terug te vinden op www.erima.nl en in de nieuwe ERIMA Tennisflyer 2012.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!