Beachvolleybalduo Zandstra en Groenewegen succesvol met ERIMA.

Beachvolleybalduo Zandstra en Groenewegen succesvol met ERIMA.

21. september 2011

De beachvolleybal-talenten Cindy Zandstra en Robyn Groenewegen hebben tijdens het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal in Scheveningen een gouden medaille veroverd.

De dames van “Beachteam De Hooge Haer”, wisten zondag 21 augustus de zinderende finale in de klasse dames tot 16 jaar verdiend te winnen en daarmee de eerste plaats van het EK 2011 op hun naam te schrijven.

 

Time Out Sport in Meppel verzorgt in samenwerking met ERIMA het opvallende en hoogwaardige kledingpakket voor de kersverse kampioenen. Zeker voor deze buitensport is draagcomfort en functionaliteit van groot belang. Het gekozen tanktop uit de nieuwe RAZOR LINE biedt middels de quickdry-, stay cool-, stretch- en ventilatietechnologie precies dat wat een topsportster van haar kledingstuk verwacht. De combinatie met de Verona tight  maakt de set tot een aangenaam geheel, waarover de dames dan ook zeer te spreken zijn.

 

De GET TOGETHER AND WIN! - formule heeft dus ook tussen Beachteam De Hooge Haer, Time Out Sport en ERIMA haar werk gedaan.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!