Nederlandse delegatie The World Games 2022 in nieuwe ERIMA kleding.

Nederlandse delegatie The World Games 2022 in nieuwe ERIMA kleding.

Marco Spelten, Korfbalfoto

 

Nederlandse delegatie The World Games 2022 in nieuwe ERIMA kleding.

Op woensdag 25 mei jl. werd op Papendal in Arnhem het nieuwe kledingpakket uitgereikt aan de Nederlandse delegatie voor The World Games 2022. Ruim 100 atleten en hun begeleiding ontvingen het nieuwe ERIMA kledingpakket waarin ze zich presenteren tijdens het evenement. In de opvallende oranje SIX WINGS teamlijn wordt Nederland keurig vertegenwoordigd.

The World Games zijn het grootste multisportevenement ter wereld na de Olympische Spelen. Op The World Games vind je en sporten en disciplines van sporten die je niet op de Olympische Spelen tegenkomt. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) ziet The World Games echter als een podium voor sporten en disciplines om te tonen of zij Olympischwaardig zijn. The World Games worden georganiseerd door de International World Games Association (IWGA), tevens erkend door het IOC. The World Games worden iedere vier jaar gehouden, één jaar na de Olympische Spelen. Dit jaar vinden The World Games van 7 tm. 17 juli plaats in de Amerikaanse stad Birmingham.

Ook ERIMA Partner TeamNL Korfbal speelt haar wedstrijden tijdens The World Games en verdedigt als 9-voudig winnaar van het goud met trots de titel in Birmingham.

ERIMA Nederland wenst iedereen veel plezier en succes!

GET TOGETHER AND WIN.  

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!