Het KNKV en ERIMA verlengen de samenwerking met 4 jaar!

Het KNKV en ERIMA verlengen de samenwerking met 4 jaar!

Het KNKV en ERIMA Nederland verlengen opnieuw met vier jaar.

ERIMA verzorgt ook de komende vier jaar de kleding van de nationale selecties en scheidsrechters voor het KNKV. Dat zijn beide partijen, die al sinds 2003 samenwerken, onlangs met elkaar overeengekomen.

Arian Verrijt, managing director van ERIMA: “Hoe mooi is het dat je een sinds 2003 lopende samenwerking opnieuw kunt verlengen met vier jaar. Dit geeft aan dat beide partijen meer dan tevreden zijn over de samenwerking en vooral voor de toekomst kansen zien om samen te ontdekken, door te ontwikkelen, te investeren en mede hierdoor samen te groeien. Onze slogan ‘Get Together And Win’ past dan ook perfect bij de ambities van beide partijen.”

Kees Rodenburg, namens KNKV: “Onze selecties en scheidsrechters dragen al vele jaren naar volle tevredenheid de kleding van ERIMA. Functionaliteit en representativiteit gaan hand in hand. Samen bouwen we aan de toekomst van de korfbalsport.”

Foto: KNKV Directeur Henry van Meerten (L) en Arian Verrijt van ERIMA kwamen onlangs samen om de samenwerking te beklinken.

GET TOGETHER AND WIN.

Info@erima.nl –www.erima.nl

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!