ERIMA en handbaltalent Christiano Olivacce gaan samenwerken.

ERIMA en handbaltalent Christiano Olivacce gaan samenwerken.

ERIMA en handbaltalent Christiano Olivacce gaan samenwerken.

Afgelopen week werd op het kantoor van ERIMA Nederland een nieuwe samenwerkings-overeenkomst getekend. Het 18-jarige handbaltalent Christiano Olivacce gaat als ambassadeur van ERIMA het sportmerk ondersteunen bij het realiseren van meer bekendheid en zichtbaarheid in de handbalwereld.

Christiano speelt in Nederland handbal op het hoogste niveau. Bij zijn vereniging Green Park Handbal Aalsmeer, waarmee ERIMA ook een samenwerking heeft, speelt hij in de eredivisie en in de BENE-League. Verder heeft hij als jeugdspeler Nederlands Kampioenschappen behaald in de leeftijdscategorie U17 en U19 en speelde Christiano als jeugdinternational al enkele internationale handbaltoernooien.

Als ERIMA ambassadeur voor de handbalsport heeft Christiano gezelschap van de ERIMA korfbalambassadrices Barbara Brouwer en Celeste Split die het merk al enkele jaren vertegenwoordigen. Welkom bij ERIMA Christiano!

GET TOGETHER AND WIN.

Foto:

Christiano Olivacce (R), Wouter Wilken (M) en Arian Verrijt van ERIMA Nederland hebben afgelopen week met veel plezier hun handtekening gezet.

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!