ERIMA-teams beheersen het Zwitserse volleybal.

ERIMA-teams beheersen het Zwitserse volleybal.

3. februari 2012

CHAM. De in ERIMA aangekleede teams overheersen in het Zwitserse volleybal: in zowel de competitie als in de bekerwedstrijd bepalen de topteams in ERIMA het hele gebeuren.

Bij de heren gaat het ERIMA-team Volley Näfels als favoriet de finale in, die plaatsvindt op 10 maart. Na de zege in de halve finale tegen het eveneens door ERIMA uitgedoste team Smash 05 Laufenburg, treffen zij in de finale het team uit Amriswil. Dit duel vindt voor de vierde keer plaats sinds 2000. Tot dusver was het Volley Näfels dat telkens met de eerste plaats ervandoor ging.

 

In het damesvolley wordt ERIMA in de Zwitserse bekerfinale vertegenwoordigd door VFM Franches-Montagnes. Met Volero Zürich wacht hen een zeer sterke tegenstander, maar mede dankzij hun  trouwe achterban, ligt de overwinning van deze thuisfinale in de Wankdorfhal  binnen handbereik. 

 

De perfecte look van de ERIMA-teams wordt gewaarborgd door de innovatieve volleybalproducten uit de verschillende lijnen.  Bovendien voorziet de volleybalspecialist de teams van trainings- en vrijetijdskleding, sportieve basics en vele accessoires.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!