Startschot voor project „Home of Teamsport“: De schop in de grond voor het ERIMA logistiekcentrum

Startschot voor project „Home of Teamsport“: De schop in de grond voor het ERIMA logistiekcentrum

23. september 2016

Een belangrijke stap voor het nieuwe ERIMA logistiekcentrum „Home of Teamsport“ in Kirchentellinsfurt: Met de vandaag geplaatste schop in de grond volgde het officiële startschot voor het 25 miljoen kostende project, dat eind 2017 geopend moet worden.

Op totaal 31.000 m² realiseert ERIMA het project „Home of Teamsport“ en bouwt er naast een groot logistiekcentrum ook een geheel nieuw kantorencomplex. Op het aangekochte perceel is met de officiële schop in de grond het startschot gegeven voor de bouw van wat de nieuwe basis moet worden voor de verdere groei van het sportmerk.

Er wordt direct begonnen met de bouw van van het ultramoderne logistiekcentrum, waarvan de oplevering midden volgend jaar gepland is. Met het geautomatiseerde logistieksysteem AutoStore is het nieuwe gebouw uitgerust met de nieuwste techniek wat op ruim 11.220 m² zorgt voor de efficiënte verwerking tot 53.000 artikelen per dag. Met de bouw van het kantorencomplex, uitgevoerd door Mannherz Immobilien GmbH, wordt aansluitend gestart. ERIMA investeert ruim 25 miljoen Euro in het nieuwbouwproject “Home of Teamsport”.

GET TOGETHER AND WIN

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!