Opnieuw een succesvol jaar voor ERIMA: Ook in 2017 een prima groei gerealiseerd!

Opnieuw een succesvol jaar voor ERIMA: Ook in 2017 een prima groei gerealiseerd!

22. maart 2018

ERIMA kan opnieuw terugkijken op een positief jaar. Met een totale omzet van 66 miljoen Euro kan de teamsportspecialist een omzetgroei van 3% noteren.

Mede door de positieve bijdrage door export en de sterke omzetontwikkeling op de Belgische markt werd de mooie omzetgroei gerealiseerd. Dit geeft aan dat ERIMA ook internationaal middels een uitgekiende collectie, premium-quality en een perfecte samenwerking met de sportspecialisten de markt weet te overtuigen. Belangrijke pijlers die het resultaat zeker beïnvloed hebben zijn de teamlijn CLUB 1900 2.0 en de zeer succesvolle voetballenserie ERIMA HYBRID.

„Het resultaat van dit jaar laat zien dat we met onze beslissingen en plannen voor de toekomst op de juiste weg zijn”, aldus ERIMA eigenaar Wolfram Mannherz. “Voor dit jaar hebben we alweer vele mooie projecten in de planning. Bovenaan staat daar natuurlijk de realisatie van het ERIMA Home Of Teamsport logistiekcentrum, waarmee we toekomstig nog sneller en efficiënter onze producten in de winkels kunnen krijgen”.

De collectie 2018 zal zeker bij gaan dragen aan een nieuwe positieve ontwikkeling: De nieuwe teamlijnen PREMIUM ONE 2.0 en LIGA 2.0 zijn nu al een hit. Daar komt de toevoeging van nieuwe klassieke en moderne shirts bij en niet te vergeten de innovatieve keepershandschoenen ERIMA FLEXINATOR, die de Design Award reeds mocht ontvangen.

Foto: ERIMA directeur en eigenaar Wolfram Mannherz is zeer tevreden met het behaalde resultaat.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!