Korfbalinternationals Barbara Brouwer en Richard Kunst zijn ERIMA ambassadeurs

Korfbalinternationals Barbara Brouwer en Richard Kunst zijn ERIMA ambassadeurs

20. januari 2016

Met de ondertekening van een twee-jarige overeenkomst zijn topkorfballers Barbara Brouwer en Richard Kunst ambassadeur geworden van ERIMA. Beide korfbalinternationals zullen middels een actieve samenwerking met ERIMA de promotie van korfbal en van het merk, dat nauw verbonden is aan de korfbalsport, op de Nederlandse markt verder ondersteunen en uitdragen.

Zowel Barbara als Richard zijn van grote waarde voor Oranje, dat onlangs nog Wereldkampioen werd en beiden zijn ze wekelijks actief op het hoogste niveau;   de Korfbal League. Barbara Brouwer speelt in Sassenheim bei TOP/Quoratio en werd het afgelopen seizoen topscorer van de dames in de Korfbal League. Richard Kunst, uitgeroepen tot “Beste speler van het WK 2015” speelt bij PKC/SWKGroep in Papendrecht.

ERIMA feliciteert Barbara en Richard en wenst ze veel plezier en succes als ambassadeurs van ERIMA.  GET TOGETHER AND WIN!

Foto: Barbara, Richard en ERIMA directeur Arian Verrijt zetten in de ERIMA-showroom in Vught hun handtekening om de prettige samenwerking te bevestigen.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!