„Klassiek FC“: ERIMA en 1. FC Köln presenteren nieuwe shirt-collectie 16/17

„Klassiek FC“: ERIMA en 1. FC Köln presenteren nieuwe shirt-collectie 16/17

16. juli 2016

Vrijdag 15 juli presenteerde ERIMA samen met 1. FC Köln onder het motto “Klassiek FC“ de nieuwe FC-outfit 2016/2017. Traditionele kleuren en bewerkte stoffen zorgen daarbij voor een bijzonder klassieke look van de nieuwe collectie. De shirts werden via de Social Media-kanalen van beide partners gepresenteerd.

Kwalitatief hoogwaardige materialen, stijlvol design en de typische kleuren van 1. FC Köln zorgen voor een klassieke look van de nieuwe FC-collectie 2016/2017. Het traditionele witte thuisshirt is met lichtgrijze lengtestrepen verrijkt. Het uitshirt is, zoals altijd, in het rood gehouden en het tweede uitshirt wordt in een neutrale antraciet kleur geleverd. De keepers zullen het veld in de combinatie rood met donkerrood betreden.

De klassieke look wordt door de materiaalkeuze extra benadrukt. De shirts, die dit seizoen ook in damesmaten verkrijgbaar zijn, zijn uit een melange-stof vervaardigd, die het door de bijzondere weeftechniek de optiek geeft van het klassiek katoenen shirt, maar dan met het aangenaam draagcomfort van het sneldrogend functioneel polyester.

Daarbij zijn in het design van de shirts diverse details in de FC-stijl toegepast. Fijn gestikte logo’s, de slogan „1. FC Köln, Spürbar anders“ en een kwaliteitsbadge met serienummer maken het nieuwe shirt uniek.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!