Innovatieve producten en een geweldig aanbod in het nieuwe ERIMA-collectieboek 2012.

Innovatieve producten en een geweldig aanbod in het nieuwe ERIMA-collectieboek 2012.

3. februari 2012

Met een reeks nieuwe innovatieve producten en een uitgebreid aanbod aan sportkleding maakt het nieuwe ERIMA-collectieboek 2012 zijn opwachting. Het boek is vanaf deze maand in de sportvakhandel en via www.erima.nl verkrijgbaar.

Het absolute hoogtepunt in het nieuwe ERIMA-collectieboek is de innovatieve teamsportlijn GOLD MEDAL LINE, die in maart 2012 op de markt komt.

Vervaardigd in hoogwaardige materialen en met een stijlvol design is de nieuwe lijn in niet minder dan zeven kleurstellingen leverbaar. Naast de klassieke kleuren wit, zwart en rood is de kleur petrol nieuw in het programma. Bij de presentatiekleding is gebruik gemaakt van een elastische microvezel, die garant staat voor een optimale bewegingsvrijheid.

 

Naast de ERIMA SHOOTER LINE, die voor het eerst sinds de introductie in de zomer van 2011 in het collectieboek staat afgebeeld, zijn er ook volop nieuwe basics te vinden. Bovendien introduceert ERIMA zijn gloednieuwe basketbalcollectie waarmee het sportmerk vanaf nu ook de passende outfit levert voor elke basketballer.

 

Uiteraard zijn in het nieuwe ERIMA-collectieboek ook alle andere teamsportlijnen, tenues, de hoogwaardige ERIMA Active Wear en de hardwarecollectie met daarin een uitgebreid aanbod aan ballen, scheenbeschermers, keepershandschoenen en tassen terug te vinden.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!