ERIMA Running/Atletiekflyer 2012: Innovatieve producten in één oogopslag.

ERIMA Running/Atletiekflyer 2012: Innovatieve producten in één oogopslag.

1. maart 2012

In een compact A5 formaat biedt de nieuwe ERIMA Running/Atletiekflyer 2012 een perfect overzicht van de innovatieve producten van de Teamsportspecialist. Het hoogwaardige running- en atletiekgamma is op 24 pagina´s overzichtelijk en snel terug te vinden.

In de nieuwe flyer staan tal van producten, speciaal ontwikkeld voor running en atletiek. In 2012 presenteert ERIMA vele nieuwigheden, waaronder de nieuwe Performance T-shirts, verkrijgbaar in vele trendy kleuren zoals green, petrol, chili red, zwart, wit, rood en new royal. Daarnaast zijn de succesvolle running tights geoptimaliseerd met o.a. een reflecterend designelement aan de zijkant.

 

Een bijzonder hoogtepunt in de ERIMA Running/Atletiekflyer 2012 is de nieuwe GOLD MEDAL LINE. Binnen deze klassieke teamlijn presenteert de runningspecialist naast hoogwaardige trainingspakken van premium kwaliteit ook een hoogwaardig runningjack en running t-shirt, verkrijgbaar in heren- en damesuitvoering.

 

Informatie over deze lijn en het volledige running / atletiek aanbod van ERIMA is te vinden in de nieuwe Running/Atletiekflyer. Deze is te bestellen of te downloaden via www.erima.nl .

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!